Online Gasztronómiai Magazin

3 különleges salátarecept

Tehát: 3 különleges salátarecept, természetesen nincs mellébeszélés, mind a három recept erősen karakteres, jól átgondolt, és mit is mondhatnánk mást: rettenetesen finom! Hússal, hús nélkül - kedvére válogathat mindenki!

Jöjjön is az első, gyümölccsel a középpontban, ez most a narancs. Maga a recept itt található, itt pedig láthatják, mi lesz a konyhai ténykedés eredménye. Röviden: salátára fel! Narancshoz aktuális árat itt találnak.

 

Olívás narancssaláta

Olívás narancssaláta

 

Szerintünk ez elég erős kezdet volt:). Naná, hogy nem állunk le, ez volt a gyümölcsös verzió, most pedig jöjjön a húsos. Nem kevésbé ínyenc fogás, mivel hátszín szükséges hozzá, de nem kell megijedni, csíkonként, tehát nem kell kilós mennyiségekre gondolni! Ha megijednek az árától, pulykával lehet pótolni, de nem akarunk hazudni, így az igazi:).  Magát a receptet itt találják, itt pedig az előzetes, hogy felkeltsük az érdeklődést! Pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

 

Hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán

Hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán

 

És nem, nem kell megijedni, a harmadik receptre sem fogyott el a szusz, sőt!  Mondjuk hús ebben sincs, de salátát ígértünk, a hátszínes saláta volt a bónusz:). Itt most nem a gyümölcs a domináns, hanem a zöldségek, és persze a kiegészítők. De semmi többet előre, tessék megnézni a receptet magát, itt! Ez pedig az előzetes:

 

Tökmagos, szerecsendiós saláta

Tökmagos, szerecsendiós saláta

Ez volt az a 3 különleges salátarecept, amelyeket mára válogattunk Önöknek.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

A kiválasztott receptet készítsék el, az elkészült ételhez jó étvágyat kívánunk! Comments are closed.