3 különleges salátarecept

Tehát: 3 különleges salátarecept, természetesen nincs mellébeszélés, mind a három recept erősen karakteres, jól átgondolt, és mit is mondhatnánk mást: rettenetesen finom! Hússal, hús nélkül - kedvére válogathat mindenki!

Jöjjön is az első, gyümölccsel a középpontban, ez most a narancs. Maga a recept itt található, itt pedig láthatják, mi lesz a konyhai ténykedés eredménye. Röviden: salátára fel!

 

Olívás narancssaláta

Olívás narancssaláta

 

Szerintünk ez elég erős kezdet volt:). Naná, hogy nem állunk le, ez volt a gyümölcsös verzió, most pedig jöjjön a húsos. Nem kevésbé ínyenc fogás, mivel hátszín szükséges hozzá, de nem kell megijedni, csíkonként, tehát nem kell kilós mennyiségekre gondolni! Ha megijednek az árától, pulykával lehet pótolni, de nem akarunk hazudni, így az igazi:).  Magát a receptet itt találják, itt pedig az előzetes, hogy felkeltsük az érdeklődést!

 

Hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán

Hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán

 

És nem, nem kell megijedni, a harmadik receptre sem fogyott el a szusz, sőt!  Mondjuk hús ebben sincs, de salátát ígértünk, a hátszínes saláta volt a bónusz:). Itt most nem a gyümölcs a domináns, hanem a zöldségek, és persze a kiegészítők. De semmi többet előre, tessék megnézni a receptet magát, itt! Ez pedig az előzetes:

 

Tökmagos, szerecsendiós saláta

Tökmagos, szerecsendiós saláta

 

 

 Comments are closed.