3 remek húsos recept

Szereti mindenki a válogatásokat, ez kiderült, így időről-időre összekapjuk magunkat, és összeállítunk egy receptsort. Most a húsok kerültek sorra.

Elsőnek egy különleges vadragu, szarvasból. A boróka nem hiányozhat belőle, a recept itt található, itt pedig a végeredmény:

 

Borókás vadragu, gnocchival

Borókás vadragu, gnocchival

 

A vad hangulatból csendesebb vizekre evezünk, csirkés recept következik, természetesen nem szokványos módon. A recept maga itt található, ezt a képet pedig kedvcsinálónak szánjuk:

 

Sütőtökös csirkemell salátákkal

Sütőtökös csirkemell salátákkal

 

És a végére egy igazi csemege, hátszín, igazán különlegesen elkészítve. Ánizs, gyöngyhagyma - ennyit elöljáróban. A recept itt található (benne pedig a videóreceptre való továbblépés lehetősége!), itt pedig a kedvcsináló kép, készítsék el!

 

Hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel

Hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel

 

Reméljük sikerült néhány jó ötletet adni, inspirációt a heti menü összeállításához!

Jó sütést-főzést!



Comments are closed.