Online Gasztronómiai Magazin

Almás rebarbaratorta

Az almás rebarbaratorta recept hozzávalói

tej, pudingpor (hidegen kikeverhető), cukor, fahéj, dió, linzertészta, 3 szál rebarbara, lekvár

Almás rebarbaratorta

Almás rebarbaratorta

 

Az almás rebarbaratorta recept elkészítése

 

Linzer, egy kicsit másképpen, ahogyan azt a Mit főzzünk ma? kedves Olvasói már megszokhatták. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Linzertésztát készítünk a már ismert módon. Kibéleljük vele a tortaformánkat, majd félig megsütjük.

A rebarbara beszerzéséhez itt találnak információkat, árakat!

Amíg a tészta sül, meghámozzuk az almát, utána pedug cikkekre vágjuk. A rebarbara szárát is meghámozzuk, és mintegy két centi hosszú darabokra felvágjuk.

A krémhez az egész tojást, a tejszínt, a cukrot és a pudingport csomómentesre keverjük.

Kivesszük a félig sült tésztát, kicsit állni hagyjuk. Beleöntjük a krémet, a tetejére kerül a rebarbara és az alma. Készre sütjük.

 

Egy másik almás receptért kattintsanak ide!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.