Online Gasztronómiai Magazin

Amerikai palacsinta, juharsziruppal

Hozzávalók, amerikai palacsinta, juharsziruppal

  • 15 dkg liszt,
  • 3 db tojás,
  • 1 kávéskanál sütőpor,
  • 2 dl tej,
  • 1 csipet só,
  • juharszirup
Amerikai palacsinta, juharsziruppal

Amerikai palacsinta, juharsziruppal

 

Az amerikai palacsinta, juharsziruppal recept elkészítése

 

Kicsit vastagabb, kicsit másképp tálaljuk, és nem is kicsit édesebb, mint a mi ízlésünk. De lehetnek olyan napok, amikor épp erre vágyik az ember - ne maradjon senki recept nélkül egy ilyen esetben! Nézzék meg a szuperédes palacsinta receptjét, és készítsék is el így!

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájához hozzáadjuk a tejet és a liszttel összekevert sütőport. A fehérjét a sóval együtt kemény habbá verjük fel. Óvatosan hozzákeverjük a tésztához. Forró serpenyőben kisütjük. Kb. ujjnyi vastag palacsintákat sütünk.

Tálalhatjuk egyenként, de egymásra is tehetjük. Az amerikaiak juharsziruppal fogyasztják. De, ha nagyon édesnek találják a juharszirupot, lekvárral, gyümölcsraguval is nagyon finom. A juharsziruphoz aktuális árat itt találnak. Lekvárokhoz itt találnak aktuális árakat.

 

Ha pedig szívesen böngésznének másfajta édességreceptek között is, azt itt tehetik meg!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.