Online Gasztronómiai Magazin

Ananászos, kókuszos pulykamell

Az ananászos, kókuszos pulykamell recept hozzávalói

50 dkg pulykamell, 1 db ananász, 1 db kókusz, 1 db kaliforniai paprika, 1 csomag petrezselyem, 5 dkg vaj, 15 dkg gomba, só, bors, curry, 3 dl tejszín, fél póréhagyma

Ananászos, kókuszos pulykamell

Ananászos, kókuszos pulykamell

 

Az ananászos, kókuszos pulykamell elkészítése

 

Szeretnének egy gyors, egyszerű, mégis különleges ételt? Itt is van a megoldás: tészta, hús, gyümölcs, no meg a fűszerek. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a felolvasztott vajon megpároljuk a pórét, a csíkokra vágott húst, utána hozzáadjuk a cikkre vágott gombát, a kaliforniai paprikát, az ananászt és a forgácsolt kókuszt. Ízesítjük sóval, borssal, curryval, vágott petrezselyemmel.

Vízzel vagy alaplével felöntjük, és majdnem készre főzzük. A végén tejszínnel kiforraljuk. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

A szokott módon fogkeményre kifőzött spagettiből fészket készítünk, és tálaláskor a közepébe tesszük a ragut. Forrón tálaljuk.

 

Egy másfajta spagettis receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.