Online Gasztronómiai Magazin

Ananászos pulykaroló

Az ananászos pulykaroló recept hozzávalói

60 dkg pulykamell, 15 dkg kéksajt, 5 dkg mandula, só, 1 db ananász, bazsalikom, 50 dkg burgonya, 1 dl tej, fél dl tejszín, 2 evőkanál tejföl

Ananászos pulykaroló

Ananászos pulykaroló

 

Az ananászos pulykaroló recept elkészítése

 

Egyszerű köret készül a pulykamell mellé, mivel az ízkompozíció lényege ezúttal nem a különleges köret. Gyümölcsös pulykamell készül ma, ezúttal ananásszal, no meg persze egy kis sajttal. Csak az íze kedvéért.

Tudják, mindig minden egy kicsit másképp készül a Mit főzzünk ma? konyhájában, ez sem lesz ugyanolyan, mint egy másik gyümölcsös receptünk. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a pulykából 4 db, egyenként  15 dkg-os szeletet vágunk, utána kiklopfoljuk. A mandulát megpirítjuk, és a sajthoz keverjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Ezek után az ananászt megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, és végül a sajthoz adjuk. A sajtot összekeverjük a 2 kanál tejföllel is. Ezt a sajtos, gyümölcsös tölteléket betöltjük az előkészített pulykába, amit aztán felcsavarunk.

Ananászos pulykaroló, gyümölcs előkészítve

Ananászos pulykaroló, gyümölcs előkészítve

A felcsavart húst alufóliába csomagoljuk, és megsütjük. Burgonyapürét készítünk, tejjel, valamint tejszínnel, és zöld bazsalikomot vágunk bele.

Ananászos pulykaroló, a jó sajt igazi fűszer

Ananászos pulykaroló, a jó sajt igazi fűszer

A pulykát sütés után megfosztjuk a fóliától, és tálaljuk a burgonyapürével. Ennyire egyszerű, elkészítik, ugye?

 

Egy más karakterű pulykareceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.