Online Gasztronómiai Magazin

Aratóleves bográcsban

Az aratóleves bográcsban recept hozzávalói

só, bors, 50 dkg savanyú káposzta, 20 dkg tarhonya, 2 dl joghurt, 5 dkg liszt, fűszerpaprika, 10 dkg puszta debreceni és/vagy 10 dkg pácolt pulykacomb, édes paprikakrém

Aratóleves bográcsban

Aratóleves bográcsban

 

Az aratóleves bográcsban recept elkészítése

 

Egy igazán tartalmas leves, ahogyan mi szeretjük. A pulykahús mellé tehetünk debrecenit is, ha még többet akarunk kihozni belőle. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A bacon szalonnát üvegesre hevítjük.

Felkockázzuk a hagymát, beletesszük a bográcsba, majd hozzáadjuk a kockára vágott paprikát is.

Közben kocka alakúra vágjuk fel a pácolt pulykacombot (és/vagy a debreceni kolbászt) is. Beletesszük a pulykát, óvatosan bánjunk a sóval. Ha a hús félig megpuhul, hozzáadjuk a kimosott savanyú káposztát, a pirított tarhonyát. A debrecenihez itt találnak ártájékoztatót, illetve választási lehetőséget.

 

Egy igazán tartalmas leves után jól jöhet egy palacsinta! Önök is így gondolják? Ha igen, nézzék meg ajánlatunkat itt!

 

Ha körülnéznének húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.