Online Gasztronómiai Magazin

Babos szűz

A babos szűz recept hozzávalói

20 dkg burgonya, 1 db piros kaliforniai paprika, 1 db zöld kaliforniai paprika, 1 db chilipaprika, 3 db paradicsom, 2 fej hagyma, 1 evőkanál paradicsompüré, só, bors, 1 köteg koriander, 10 dkg sajt, 40 dkg sertésszűz, római kömény, 40 dkg vörösbab

Babos szűz

Babos szűz

 

A babos szűz recept elkészítése

 

Szűzpecsenye, naná, hogy egy kicsit másképpen. Ráadásul ez egy igazán egyszerű, gyors recept, így, akárhonnan nézzük, minden mellette szól. Nézzenek rá, és ha megtetszik, készítsék is el!

A hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk. A húst kockára vágjuk, és lepirítjuk a hagymával. A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak!

Rádobjuk a kockára vágott kaliforniai paprikát. Beletesszük a paradicsompürét, a chilit. Sózzuk, borsozzuk. Római köménnyel és vágott korianderrel megszórjuk.

A vörösbabot is belekeverjük, kicsit később a kockára vágott paradicsomot. Így összeforraljuk. Hozzáadjuk a cikkekre vágott főtt burgonyát.

Babos szűz 2

Babos szűz 2

Agyagedénybe (vagy üvegedénybe) helyezzük, reszelt sajtot szórunk rá, és 160 fokos sütőben a sajtot rásütjük.

 

Ha ez a vörösbabos étel megtetszett, akkor ajánlunk egy másikat is, itt.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.