Online Gasztronómiai Magazin

Bakonyi csirke nokedlivel

A bakonyi csirke nokedlivel recept hozzávalói

  • 1 db egész csirke,
  • 1 fej hagyma,
  • 25 dkg gomba,
  • 1 evőkanál paradicsompüré,
  • 1 db zöldpaprika,
  • 2 evőkanál olaj,
  • 2 dl tejföl,
  • só,
  • bors,
  • pirospaprika

A nokedlihez:

  • 2 db tojás,
  • 10 púpozott evőkanál liszt,
  • 2 dl víz

"<yoastmark

 

A bakonyi csirke nokedlivel recept elkészítése

 

Házi recept, házi nokedli a mai vendégrecept lényege. Vagyis, az is. Nézzék meg, hogyan készül!

A nokedli hozzávalóiból rugalmas masszát kevertem,  bő, lobogó sós vízbe szaggattam. Amikor feljönnek a víz tetejére (pár perc), már le is szűrhető.

Az olajban megpirítottam a hagymát, meghintettem  pirospaprikával, beletettem a csirke darabokat.

Ha kíváncsiak a recept folytatására, akkor látogassanak el az Ízek, zamatok oldalra!

 

Egy másik csirkés receptért kattintsanak ide!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.