Online Gasztronómiai Magazin

Bárányborda káposztalepénnyel

A bárányborda káposztalepénnyel recept hozzávalói

10 dkg füstölt kockaszalonna, 10 dkg savanyú káposzta, 3 dkg liszt, 3 db tojássárgája, só,  bors, 10 dkg romadur sajt, 4 adag báránygerinc, 1 fej hagyma, 10 dkg burgonya, 1 csomag tárkony

Bárányborda káposztalepénnyel

Bárányborda káposztalepénnyel

 

A bárányborda káposztalepénnyel recept elkészítése

 

Recept egy serpenyőre hangolva, és garantáltan nem hétköznapi végeredménnyel. Gondoskodik erről a bárány maga, tárkonyosan, és persze a köret, ami szintén nem szokványos. Egyszerű, gyors, látványos: nézzék meg, és természetesen készítsék is el így!

Azzal kezdünk most, hogy a burgonyát tisztítjuk, lereszeljük, hozzáadjuk a kockára vágott szalonnával pirított vöröshagymát, majd sorrendben a savanyú káposztát, lisztet, tojást, sót, borsot, végül pedig a romadur sajtot. A romadurhoz aktuális árat itt találnak.

Az alapanyagokat összedolgozzuk, és serpenyőben lepénykéket sütünk belőle. Mellette egyszerűen megsütjük a tárkonnyal ízesített báránybordákat. A bárányhoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy másfajta bárányreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.