Online Gasztronómiai Magazin

Bárányhússal töltött paradicsom olívás kenyérrel

A bárányhússal töltött paradicsom olívás kenyérrel recept hozzávalói

8 db közepes paradicsom, 30 dkg darált báránycomb, 5 dkg finomra vágott hagyma, 2 dkg tárkony, 4 db tojás, só, bors, 20 dkg bivalytejes mozzarella sajt, 1 db olívabogyós kenyér

Bárányhússal töltött paradicsom olívás kenyérrel

Bárányhússal töltött paradicsom olívás kenyérrel

 

A bárányhússal töltött paradicsom olívás kenyérrel recept elkészítése

 

Ezt az ételt tulajdonképpen teljes egészében mikróban elkészíthetjük, épp ezért nem is igényel különösebb felfordulást, mégis kiváló ízekkel lephetjük meg a családot, a barátokat, vendégeket.

A Mit főzzünk ma? műsorában tartottunk már mikrótanfolyamot (nemsokára láthatják is majd!), és mivel örömmel fogadták a tévében, ide is beválogattunk néhányat közülük.

Teszteljük hát a mikrohullámot!

A crisptálon futtatjuk meg a finomra vágott vöröshagymát, és rátesszük a fűszerezett bárányhúst: 9 percig 750 W-on pirítjuk.

Közben a paradicsomokat letalpazzuk, tetőt vágunk neki, kivájjuk magházát. Ebbe töltjük be a darált húst, amit tojással dúsítottunk. A bárányhoz aktuális árat itt találnak.

A mozzarella sajtot karikára vágva tetejére helyezzük, majd 750 W-on 6 percig normál üzemmódban rápirítjuk.

Tálaláskor a paradicsom tetejét ráhelyezzük, és bazsalikomlevéllel tálalhatjuk a kenyér mellé.

 

Egy másik, nem kevésbé remek bárányreceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.