Online Gasztronómiai Magazin

Bárányvagdalt nyárson

A bárányvagdalt nyárson recept hozzávalói

2 gerezd fokhagyma, 1 csomag koriander, 60 dkg darált bárányhús, 1 db tojás, só, bors, 40 dkg újburgonya

Bárányvagdalt nyárson

Bárányvagdalt nyárson

 

A bárányvagdalt nyárson recept elkészítése

 

A bárány vagdaltként, fasírtként is nagyon jó, mint azt már korábban is mondtam, a fűszerezésre figyeljünk oda, és megkapjuk jellegzetes ízét. Időről-időre jó visszatérni a bárányhúshoz, így teszünk most is. A bárányhúshoz aktuális árat itt találnak.

A darált bárányhúst a finomra vágott fokhagymával, korianderrel, sóval, borssal, tojással összekeverjük. Nyársra formázzuk, és így sütjük. A műsorban készítettem néhány hagyományos fasírtot is, egy picit más, és a kettő együtt a tálaláskor érdekes formák kialakítására is lehetőséget ad.

Használjuk ki, hogy itt van a szezonja: pirított petrezselymes újburgonyával tálaljuk, valamint salátakörettel.

 

Egy más jellegű bárányreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.