Online Gasztronómiai Magazin

Bélszíncopf vargányával, teljes videórecept

Hozzávalók, bélszíncopf vargányával, teljes videórecept

60 dkg bélszín, 2 evőkanál mustár, bors, 10 dkg vargánya gomba, 2 evőkanál dijoni mustár, 4 dl tejszín, burgonyafánk, só

Az alapösszetevők valóban a drága kategóriába tartoznak, tudjuk, de mindenki életében van olyan pillanat, amikor nem az ár az elsődleges szempont. Mi ezekre a pillanatokra is gondolunk! Recepttel, persze, mi mással? Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdem, hogy a bélszínt pácolom, de otthon azért érdemes két-három nappal előre bepácolni. A húsból ezután hosszú csíkokat vágok, minél hosszabbakat, ugyanis annál könnyebb lesz majd fonni.

A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

 

Bélszíncopf vargányával, teljes videórecept

 

 

A vargányát négybe vágom, hogy felismerhető legyen. Olíván lehúzom, és mustárt adok hozzá, majd öntök hozzá tejszínt és megsózom. Egyszerű burgonyafánkkal tálalom.

Ha együtt dolgoztam a videóval, ez a remek bélszín Önöknél is így mutat majd az asztalon:

 

Bélszíncopf vargányával

Bélszíncopf vargányával

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Itt egy másik remek húsos recept, ez is belefér egy születésnapba!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.