Online Gasztronómiai Magazin

Bélszíncopf vargányával

A bélszíncopf vargányával recept hozzávalói

60 dkg bélszín, 2 evőkanál mustár, bors, 10 dkg vargánya gomba, 2 evőkanál dijoni mustár, 4 dl tejszín, burgonyafánk, só

 

[brid video="228399" player="11524" title="Mit fzznk ma Blszncopf vargnyval elzetes"]

 

Most azokra gondoltunk, akiknek mondjuk például születésnapjuk van. Recepttel, persze, mi mással? No persze a csirkehús-hívők most befogják a szemüket, mert hát bélszín, ugye. Vannak, akik számára a húsok királya, nekik kedveskedünk most ezzel a módozattal. És persze, szokás szerint, részletes Mit főzzünk ma?-videó is dukál hozzá. Nézzék meg, készítsék el!

Bélszíncopf vargányával

Bélszíncopf vargányával

 

A bélszíncopf vargányával recept elkészítése

 

A bélszínt pácolom, de otthon azért érdemes két-három nappal előre bepácolni. A húsból ezután hosszú csíkokat vágok, minél hosszabbakat, ugyanis annál könnyebb lesz majd fonni. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

Mindkét oldalát sózom, borsozom, megsütöm. A bélszínt mindig hirtelen sütéssel, minden oldalán médiumra, közepesre sütöm: én ugyanis a közepesen átsütött húst szeretem.

A vargányát négybe vágom, hogy felismerhető legyen. Olíván lehúzom, és mustárt adok hozzá, majd öntök hozzá tejszínt, és megsózom. Egyszerű burgonyafánkkal tálalom.

 

A teljes videóreceptet itt találják!

 

Itt pedig egy remek süti a bélszínhez!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.