Online Gasztronómiai Magazin

Bélszíncsíkok bambusznyárson sütve

A bélszíncsíkok bambusznyárson sütve recept hozzávalói

80 dkg bélszín fej, szójaszósz, tabasco, 1 evőkanál cukor, só, bors, 20 dkg darált mogyoró, 20 dkg szilvalekvár, 20 dkg szilva, 1 dl vörösbor, 1 kg párolt rizs, fokhagymaolaj, chiliolaj

Bélszíncsíkok bambusznyárson sütve

Bélszíncsíkok bambusznyárson sütve

 

A bélszíncsíkok bambusznyárson sütve recept elkészítése

 

Variáció bélszínlángosra, vagy bélszín fejre. Különleges húshoz természetesen különleges mártás dukál - nézzék meg, mit választottunk Önöknek!

A bélszín fejből, vagy könnyen puhuló marhahúsrészekből csíkokat vágunk, a fűszerekkel lemarinírozzuk. Felfűzzük bambusznyársra a marhahúscsíkokat. Forró serpenyőben hirtelen megsütjük. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

Visszamaradt zsiradékában lepirítjuk a darált mogyorót, rátesszük a friss, negyedelt szilvát, szilvalekvárt, felengedjük vörösborral ízesítjük.

Tálaláskor a húscsíkokat a párolt rizs tetejére helyezzük, és ráöntjük a szilvás mártást.

 

Egy más típusú bélszínrecepthez kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.