Online Gasztronómiai Magazin

Bélszínérme konyakos vargányával

A bélszínérme konyakos vargányával recept hozzávalói

1 kg bélszín, 20 dkg nyári vargánya, 1 szál póréhagyma, 5 cl konyak, 2 dl tejszín, 4 db újburgonya lapokra vágva, só, bors, 1 csokor petrezselyem, olívaolaj

Bélszínérme konyakos vargányával

Bélszínérme konyakos vargányával

A bélszínérme konyakos vargányával recept elkészítése

 

Komoly receptjeink egyike, egyrészt az alapanyagok ára miatt, másrészt viszont a feledhetetlen ízharmónia miatt. Vigyázat, ez bizony nem könnyű étel, de az biztos, aki egyszer elkészíti, utána megkóstolja, tényleg sosem feledi. És garantált, hogy ha módja lesz rá, még egyszer elkészíti. Reméljük, Önök is így járnak majd vele! Tehát, nézzék meg, és készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a burgonyát megfőzzük, majd, ha megfőtt lapokra vágjuk. A mártáshoz, a gombát jó alaposan mossuk meg, ha túl nagyok vágjuk félbe őket.

Ezek után olajon futtassuk meg az apróra vágott póréhagymát, tegyük rá a gombát, kezdjük el pirítani, közben sózzuk, borsozzuk. Flambírozzuk meg a konyakkal, majd adjuk hozzá a tejszínt, és végül forraljuk mártás sűrűségűre.

A végén forró zsiradékban, hirtelen süssük meg a 6-8 dekás darabokra vágott húsainkat, majd a burgonyát is. Fantasztikus lesz az ízharmónia, felejthetetlen élmény, garantáljuk! A bélszínhez aktuális árakat itt találnak. Tényleg ennyire egyszerű, vágjanak bele!

 

Itt egy más típusú vargányás receptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.