Online Gasztronómiai Magazin

Bolondos cigánypecsenye

A bolondos cigánypecsenye recept hozzávalói

70 dkg sertéstarja, 2 evőkanál vaj, 6 gerezd friss fokhagyma, 2 db paradicsom, 2 db paprika, 2 db lilahagyma, só, bors

Bolondos cigánypecsenye, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Bolondos cigánypecsenye, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A bolondos cigánypecsenye elkészítése

 

Ezúttal egy klasszikus kerül terítékre, nézzék meg, hogyan készül a Mit főzzünk ma? konyhájában. És persze készítsék el Önök is így!

A sertéstarját szeletekre vágjuk, majd olívaolajon elősütjük. Szintén szeletekre vágjuk a fokhagymát, és együtt megsütjük a hússal. Közben a lilahagymát gerezdekre vágjuk a paprikával és a paradicsommal együtt. Egy serpenyőben készítjük el az egészet. A sertéstarjához aktuális árat itt találnak.

Tálaláskor friss baguette-tel kínáljuk, mellé tesszük a sült zöldségeket. És hogy a választás öröme teljes legyen: itt a vega módja egy cigánypecsenyének. Lehet választani! Ez pedig a bolondos verziójú cigánypecsenye. Ha borral szeretnék lekísérni ezt az ételt, javaslunk egy remek móri ezerjót, kiválóan passzol hozzá!

 

Egy másfajta tarjás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.