Online Gasztronómiai Magazin

Borjúérmék fokhagymás paprikával roston

A borjúérmék fokhagymás paprikával roston recept hozzávalói

60 dkg borjúszűz, só, bors, rozmaring, 6 gerezd fokhagyma, 4 db vastag húsú paprika, fűszeres grill olaj

Borjúérmék fokhagymás paprikával roston

Borjúérmék fokhagymás paprikával roston

 

A borjúérmék fokhagymás paprikával roston recept elkészítése

 

Bizony ünnepnap, amikor borjúhús kerül a konyhaasztalra, mind szakácsnak, mind pedig háziasszonyoknak. Most egy olyan receptet adunk, ami sütős, de rossz időben is el lehet készíteni, ilyenkor a konyhában, de persze az igazi élmény a kerti sütés - amikor eljön az ideje. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdjük most, hogy a borjúérméket ízesítsük be sóval, borssal, kevés rozmaringgal, majd pedig grillen süssük meg, akár otthon, akár a szabadban, időjárásfüggő a dolog. A borjú szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak. Nem olcsó, szólunk előre, de persze semmi sem véletlen, bőven kárpótol az árért!

Közben a gombát szeletekre vágjuk. Ezután a szintén szeletekre vágott szalonnát a felezett paprikával, fokhagymával sózzuk, borsozzuk, és adjunk hozzá majoránnát is. Így készítjük el a grillen a fűszeres grill olajjal, amit saját magunk készítünk el. Pillanatok alatt összepirítjuk a borjúérmékkel, majd tálaljuk.

A fűszeres grill olaj készítése

Sokszor mondtuk, hogy a fantáziának nagy a szerepe a konyhában, így lesz ez most is, némi támpontot nyújtunk, de például egy ilyen esetben nagy szerepe van az otthoni séf, vagy háziasszony ízlésének.

No tehát, vegyünk egy kevés szőlőmagolajat, és tegyünk hozzá provence-i fűszerkeveréket. Voltaképp ennyi. Ha valaki maga szeretne bűvészkedni, használjon oregánót, bazsalikomot és rozmaringot, így készítse el.

 

Egy másfajta borjús receptet itt találnak, nézzék meg ezt is feltétlenül!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.