Online Gasztronómiai Magazin

Bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel

A bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel recept hozzávalói

1 kg csirkecomb, bőrösen, 2 db padlizsán, 2 db cukkini, 2 db paradicsom, 2 fej gomba, 2 db piros kaliforniai paprika, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, provence-i fűszerkeverék, olaj, kevés liszt

 

[brid video="213632" player="11524" title="Mit fzznk ma Brs csirkecom grill zldsgekkel elzetes"]

 

A bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel recept elkészítése

 

A vasaló és a csirkecomb a konyhaasztalon. Egy receptverseny győztesei a Mit főzzünk ma? konyhájában vendégeskedtek.

A csirkecombokat, sózzuk, borsozzuk. Kevés lisztbe forgatjuk, majd lesúlyozva kevés zsiradékon megsütjük őket. A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

Közben a zöldségeket felszeleteljük. A paradicsomot, a gombát félbe, a paprikát lapokra, a cukkiniket is félbe, a padlizsánt karikára, a fokhagymákat pedig hagyjuk egészbe.

Ha a csirke megsült, süssük meg a zöldségeket is kevés zsiradékon, sózzuk, valamint szórjunk rá a provence-i fűszerkeverékből is. Így kapunk egy színes zöldségköretet egy fantasztikusan szaftos csirkéhez.

Bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel

Bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel

 

Egy más jellegű csirkecombos receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.