Online Gasztronómiai Magazin

Bőrös süldőragu masnitésztával

A bőrös süldőragu masnitésztával recept hozzávalói

1 csomó újhagyma, 1 db zöld paprika, 1 db cukkini, 5 dkg gomba, 2 db paradicsom, 10 dkg vaj, 1 dl olaj, só, bors, 1 csomag petrezselyem, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl bor, 20 dkg bőrös süldőoldalas, 40 dkg masnitészta

Bőrös süldőragu masnitésztával

Bőrös süldőragu masnitésztával

 

A bőrös süldőragu masnitésztával recept elkészítése

 

A malachús remek élmény, ahogyan egy klasszikus filmben is elhangzott, "nincs is jobb, mint enni az omlós húst a csontjáról" - nos, ez következik ebben a receptben. Nézzék meg, és készítsék is el így, ráadásul nem nehéz receptről van szó, szóval, csak könnyedén!

Azzal kezdünk most, hogy a süldőoldalast apró kockákra vágjuk, befűszerezzük, majd a forró olajon teljesen kisütjük. A süldő aktuális árához kattintson ide. Az újhagymát szintén apró kockára daraboljuk, és lepirítjuk a vajon a változatlanul apró kockára vágott zöldségekkel együtt.

Közben kifőzzük a masnitésztát, majd összekeverjük a kisütött bőrös süldővel és a zöldségekkel.

 

Egy másik malacságot itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet, és tegyék el mondjuk holnapra!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.