Online Gasztronómiai Magazin

Borsikafüves bélszíncsíkok spagettivel

A borsikafüves bélszíncsíkok spagettivel recept hozzávalói

60 dkg bélszín, 4 fej vöröshagyma, 6 szál angol zeller, só, borsikafű, 3 dl tejszín, 5 dkg ruccola, 1 db chilipaprika, olaj, 10 dkg parmezán sajt

Borsikafüves bélszíncsíkok spagettivel

Borsikafüves bélszíncsíkok spagettivel

 

A borsikafüves bélszíncsíkok spagettivel recept elkészítése

 

Ez most nem az olcsó receptek kategóriájába tartozik, leginkább a bélszín miatt, viszont rengeteg apró ötlet van benne, amiért feltétlenül ajánljuk kipróbálásra. Nézzék meg, és ütemezzék be az elkészítését, amint akad rá mód!

A bélszínt kb. 5 cm hosszú és fél cm vastag csíkokra felcsíkozzuk. A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, és felszeleteljük, így félkarikákat kapunk. Az angol zeller héját zöldségpucolóval eltávolítjuk, mintha répa lenne. Ezután a zellerből is csíkokat vágunk. Az angol zellerhez aktuális árat itt találnak.

Egy serpenyőben pár csepp olajat hevítünk, a bélszíncsíkokat lepirítjuk, sózzuk. Ekkor jöhet a hagyma, azt is pirítjuk egy kicsit, majd megszórjuk borsikafűvel. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

Ezután hozzáadjuk a zellert, majd egy kevés chilipaprikát, rukkolát összevágva, valamint a tejszínt. Ezeket összeforraljuk, és a kifőzött spagettivel összekeverjük. A tetejére parmezánforgácsokat teszünk.

 

Egy másfajta bélszínreceptet itt találnak, Mit főzzünk ma?-videóval, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.