Online Gasztronómiai Magazin

Burger koktélrákkal

A burger koktélrákkal recept hozzávalói

4 db császárzsemle, 4 db salátalevél, 1 dl majonéz, 2 evőkanál ketchup, 30 dkg koktélrák (többféle rákot is használhatunk), só, bors, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 db citrom, 2 db főtt tojás, 10 dkg jégsaláta, 10 dkg lolo rosso

Burger koktélrákkal

Burger koktélrákkal

 

A burger koktélrákkal recept elkészítése

 

Burger otthon, persze megint egy kicsit másképp. Nem húst használunk ma, ezzel adunk egy kis változatosságot, és az az igazság, az étel karaktere is teljesen más lesz. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A koktélrákot leforrázzuk, lehűtjük, majd összekeverjük a majonézzel, ketchuppel, a fűszerekkel és a vágott petrezselyemzölddel. A koktélrákhoz aktuális árat itt találnak.

Kivájjuk a császárzsemlék tetejét, és beletesszük a salátalevelet, majd ráhalmozzuk a fűszeres rákokat. Így tálaljuk.

Természetesen a rákból készült étel citom nélkül nem lenne az igazi, ezért a koktélrákburger mellé tegyünk egy gerezd citromot is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.