Online Gasztronómiai Magazin

Camparimártásos királyrák

A camparimártásos királyrák recept hozzávalói

  • 0,5 kg királyrák,
  •  3 db tojás,
  •  10 dkg liszt,
  • 3 dl narancslé,
  •  1 kávéskanál keményítő,
  •  1 evőkanál tejszín,
  •  1 dl campari
Camparimártásos királyrák

Camparimártásos királyrák

 

A camparimártásos királyrák recept elkészítése

 

A Mit főzzünk ma? konyhájában azzal a céllal készült ez a könnyed fogás, hogy kedvezzünk egy kicsit a hölgyeknek, nekik különösen ajánljuk. Igazán pikáns étel, ki kell próbálni! Tegyenek így!

Megtisztítom a rákokat, majd bevágom, sózom, bundázom, azaz megforgatom lisztben és tojásban. Így készítünk párizsi bundát. Bő zsírban kisütöm.

Közben elkészítem a camparimártást. A narancslevet felforralom - ha nagyon savanyú, ízesítem kevés cukorral , majd beleöntöm a camparit, keményítővel sűrítem. A campari aktuális árát itt találja.

Tejszínből nagyon keveset kell a mártásba tenni, hogy szép fényes legyen, az íze pedig egy kicsit teltebb. A tányérra egy kevés mártást teszek, ráhelyezem a rákokat. Díszítésnek narancsot és zöldfűszert használok.

 

Királyrák egy kicsit másképp? Igen. Itt, nézzék is meg!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánok!Comments are closed.