Online Gasztronómiai Magazin

Citromkrém

A citromkrém recept hozzávalói

  • 4 nagy tojás,
  • 600 g kristálycukor,
  • 225 g olvasztott vaj,
  • 1 evőkanál kukoricaliszt,
  • 1 db vaníliarúd,
  • 4 db nagy citrom leve és héja
Citromkrém

Citromkrém

 

A citromkrém elkészítése

 

Egy kis konyhai praktika Mozzarellitől, próbálják ki! Egyszerű dologról van szó ezúttal, azonban igazán hasznos lehet néhány esetben. Például töltelékként palacsintába, esetleg linzerkosárba - ezt más Önök re bízzuk!

Verjük fel a tojásokat egy nagyobb lábasban. Tegyük a többi hozzávalót is a lábasba, keverjük össze a tojással, hogy teljesen simává váljanak. Ezután adjuk hozzá a citromok levét és héját. Citromhoz aktuális árat itt találnak.

Közepes hőfokon melegítsük az egyveleget, folyamatosan kevergessük addig, amíg besűrűsödik, és opálosan átlátszóvá válik. Ehhez nagyjából 7-9 percre van szükség.

A recept folytatását a Mozzarelli oldalon olvashatják!

 

Egy másik krémes receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.