Citromos dresszing készítése, alaprecept

A citromos dresszing készítése, alaprecept hozzávalói

1 db citrom, 2 teáskanál dijoni mustár, só, őrölt bors, 1 gerezd fokhagyma, 5 evőkanál olívaolaj

Citromos dresszing készítése, alaprecept, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Citromos dresszing készítése, alaprecept, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A citromos dresszing készítése, alaprecept elkészítése

 

A remek ételek elkészítéséhez szükség van különféle kiegészítőkre, most a citromos dresszing elkészítéséhez adunk alapreceptet. Használják minél többször, nem csak halakhoz, ügyesen használva ragukhoz is tökéletes lesz! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdjük, hogy a citrom héját forró vízben megtisztítjuk, majd az asztalon néhányszor megnyomkodjuk. Ezek után a héját lereszeljük, és levét kifacsarjuk. Citromhoz aktuális árat itt találnak.

Összekeverjük mindkettőt a mustárral, majd finoman sózzuk, borsozzuk. Ezután a fokhagymát megtisztítjuk, lepréseljük, majd a dresszinghez adjuk. A végén az olívaolajat kanalanként belekeverjük.

 

Itt egy példa a citromos dresszing felhasználására, nézzék meg, igazán különleges ecept egyébként, abszolút nem hétköznapi!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.