Online Gasztronómiai Magazin

Croissant sajttal és sonkával

A croissant sajttal és sonkával recept hozzávalói

1 csomag leveles tészta, 1 db tojás, reszelt sajt, sonka

Croissant sajttal és sonkával

Croissant sajttal és sonkával

 

A croissant sajttal és sonkával recept elkészítése

 

A croissant jó dolog, így ebben a vendégreceptben megosztjuk az elkészítési módját is. Mozzarelli így szereti, így készíti, nézzék meg, és ha tetszik, készítsék el!

A leveles tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, 2 egyenlő részre osztjuk vízszintesen. Mindkét részből  kivágunk 7 egyenlő háromszöget, így összesen 14 mini háromszöget kapunk.

A szélesebb részre ráfektetünk 1-2 szelet sajtot, rá egy szelet sonkát (ha nagyobb a sonka félbe vághatjuk) majd feltekerjük.

Sütőpapírral együtt tepsibe tesszük, megkenjük a felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal (mehet a tetejére szezámmag, kömény stb. ízlés szerint).

 

A receptet a Mozzarelli oldalon olvashatják.

 

Itt találnak egy karajreceptet, nézzék meg!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.