Online Gasztronómiai Magazin

Császárszalonna avokádós burgonyával

A császárszalonna avokádós burgonyával recept hozzávalói

40 dkg burgonya, 30 dkg avokádó, fél citrom, 1 dl joghurt, 15 dkg sajt, 80 dkg császárszalonna, só, durva bors

 Császárszalonna avokádós burgonyával

Császárszalonna avokádós burgonyával

 

A császárszalonna avokádós burgonyával recept elkészítése

 

Az avokádó nagyon egészséges, és most arra gondoltunk, készítünk egy merész párosítást. Mert az avokádós burgonya rendben van, és ezt fejeli meg a jól sütött császárszalonna. Nézzék meg, és próbálják is ki így!

A burgonyát héjában megsütjük. Az avokádót félbevágjuk, és eltávolítjuk a magját. Meghámozzuk, és a húsát beletesszük a cutterbe. Hozzáadunk pár csepp citromlevet, joghurtot, fokhagymát, sót és összeturmixoljuk.

A megsült burgonyát félbevágjuk. Az avokádókrémet rákenjük. Megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe tesszük, és a sajtot rásütjük. Egy serpenyőben az ujjnyi vastagra vágott császárszalonnát megsütjük. Durvára őrölt borssal megszórjuk. A császárszalonnához aktuális árat itt találnak.

 

Megtetszett az avokádó? Itt van még egy avokádós tipp!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.