Online Gasztronómiai Magazin

Csészében sült finomragu

A csészében sült finomragu recept hozzávalói

30 dkg tarja, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg cukkini, 10 dkg vaj, 1 csomag petrezselyem, 1 fej hagyma, 1 dl tej, 1 evőkanál liszt, 10 dkg ementáli sajt

Csészében sült finomragu

Csészében sült finomragu

 

Ennél a receptnél kihasználhatjuk a mikrónak azon tulajdonságait, amelyek esetleg rejtve maradnak előttünk a mindennapokban. Folyamatosan kerülnek fel mikrós receptek, figyeljék a rovatot. Sok időt lehet spórolni velük, és tényleg jók, dolgoztunk rajtuk sokat:).

 

A csészében sült finomragu recept elkészítése

 

A kockára vágott sültet a szintén kockára vágott zöldségekkel (sárgarépa, cukkini) vajon lepirítjuk. Petrezselyemzöldet, lisztet adunk hozzá - ez utóbbi fogja majd össze az egészet -, végül pedig tejjel felengedjük, és összeforraljuk. A zöldségekhez aktuális árakat itt találnak.

Csészében sült finomragu, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Csészében sült finomragu, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Csészébe töltjük (ebben fogjuk tálalni is), ízlés szerint ementáli sajttal megszórjuk, sütőben egy kicsit kihúzatjuk, és már tálalhatjuk is.

 

Egy másfajta sültet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.