Online Gasztronómiai Magazin

Csirkecomb laskagombával, zöldségekkel

A csirkecomb laskagombával, zöldségekkel recept hozzávalói

4 db csirkecomb (kb. 60 dkg), só, bors, majoranna, 2 db tojás, 1 csomag petrezselyemzöld, 15 dkg laskagomba, 1 csomó újhagyma, 10 dkg vaj

A friss salátakörethez:

kígyóuborka, paradicsom, jégsaláta, kaliforniai paprika, olívaolaj, párolt rizs

Csirkecomb laskagombával, zöldségekkel, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Csirkecomb laskagombával, zöldségekkel, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A csirkecomb laskagombával, zöldségekkel recept elkészítése

 

Ebben a receptben ismét egyszerűbb alapanyagokhoz nyúlunk, sem a csirkecomb, sem a laskagomba nem terheli meg jelentősen a pénztárcát. Na jó, persze hogy megterheli, de enni kell. Egyszerű, könnyed receptet adunk hozzájuk, nézzék meg, és készítsék is el így!

A csirkecombokat úgy csontozzuk ki, hogy az alsócombban benne maradjon a csont.

A vajon megpirítjuk a karikára vágott újhagymát, durvára vágott petrezselyemzöldet, finom szeletekre vágott laskagombát, majd hozzáadjuk a csirkecombot, a kaliforniai paprikát, és a felszeletelt kígyóuborkát is. Így együtt készre sütjük. A laskagombához aktuális árat itt találnak.

Amíg sül, bőven van időnk a salátaköret elkészítéséhez. Felszeleteljük a zöldségeket hozzáadjuk a rizst, majd összekeverjük, és ízlésesen tálaljuk a hússal.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.