Online Gasztronómiai Magazin

Csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen

A csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen recept hozzávalói

4 db csirkecomb filé, 4 fej lilahagyma, só, oregánó, olívaolaj

Csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen

Csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen

 

A csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen recept elkészítése

 

Igen, vannak nagyon rövid receptjeink, mint ez a nyársas például. Egyetlen oka van, azt pedig a címben is jeleztük: nagyon egyszerűen elkészíthető. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

Azzal kezdünk most, hogy a bőr nélküli, kifilézett csirkecombokat nagyobb darabokra vágjuk, majd oregánóval és sóval ízesítjük. A megtisztított lilahagymát cikkekre vágjuk. A húst és a hagymadarabokat felváltva hurkapálcára fűzzük, végül pedig kevés olajjal kenegetve grillen szép pirosra sütjük.

Borecettel és olívaolajjal ízesített friss salátával tálaljuk. Próbálják ki feltétlenül, amikor itt van az ideje, természetesen a kertben vagy a szabadban!

 

Itt találnak egy másik csirkecombnyárs receptet, alkalomadtán nézzék meg ezt is!

 

És hát a zene, az nem maradhat el, sütés közben szóljon!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.