Online Gasztronómiai Magazin

Csirkemell körtével, teljes videórecept

A csirkemell körtével, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 2 db körte, só, bors, 4 evőkanál méz, 1 dl fehér bor, 50 dkg salátamix, 2 dl joghurt, 1 db paprika, 2 db paradicsom, 2 dkg mandula, 2 dkg kesudió, 2 fej charlotte hagyma

Ma megint egy különleges étellel szolgálunk, körtés hagymás csirkével. Hozzá egy könnyű salátaköret tökéletesen megfelel. Ezek a hozzávalók a tavaszt idézik, csalogatják. Amint azonban azt a mai példa is mutatja, nem csak tavasszal vehetjük elő ezt a receptet!

A csirkemellből nyitott szeletet vágunk, kiklopfoljuk egy picit. A csirkemellbe beletöltjük a tölteléket, összehajtjuk és összetűzzük. Annyira nem kell tőle félni, mert nem fog kifolyni. Sózzuk, borsozzuk és megsütjük.

A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

 

Csirkemell körtével, teljes videórecept

 

[brid video="224776" player="11524" title="Mit fzznk ma Csirke krtvel hagymval saltval teljes viderecept"]

 

Nálunk így nézett ki, miután elkészült:

Csirkemell körtével, teljes videórecept

Csirkemell körtével, teljes videórecept

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza Önöket holnap is!

 

Salátával készült receptet pedig itt találnak!

 

Jó sütést-főzést!



Comments are closed.