Online Gasztronómiai Magazin

Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel

A csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 1 db alma, 1 db körte, 1 db narancs, 5 dkg aszalt szilva, 2 evőkanál méz, 25 dkg főtt rizs, 5 dkg mandula, 1 db tojás, 2 evőkanál zsemlemorzsa, só, bors, gyömbér, curry, 1 dl narancslikőr

Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel

Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel

 

A csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel recept elkészítése

 

Nem egyszer, nem kétszer mondtuk már, mennyire remek párosítás a csirkemell és a gyümölcs. És amíg ötlet van, addig újabb és újabb receptek is születnek, most egy kis narancslikőrrel fejeltük ezt a párost. És persze a köretre is figyeltünk, az sem lesz -szokványos. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a csirkemelleket feldaraboljuk sózzuk, borsozzuk, a gyümölcsöket felszeleteljük. Ezek után a főtt rizst a mandulával, tojással, zsemlemorzsával és fűszerekkel, azaz a gyömbérrel és a curryvel összekeverjük. A kapott masszából lepényeket formázunk, abszolút ízlés szerint, kisebbet, nagyobbat, kinek hogyan tetszik, és vajon megsütjük.

A húst a visszamaradt zsiradékban sütjük meg. Megsütjük a gyümölcsöket is, hozzáadjuk a mézet, majd így együtt összepirítjuk, végül pedig flambírozzuk a narancslikőrrel. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak. A narancslikőrhöz is adjuk a szokásos tájékoztatást, aktuális árat itt találnak hozzá. Friss, huncutmód édes variáció, próbálják ki feltétlenül!

 

Egy másik narancsos recept itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.