Online Gasztronómiai Magazin

Csirkemell puliszkával

A csirkemell puliszkával recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 15 dkg spárga, 10 dkg vaj, kakukkfű, 10 dkg kukoricadara, 3 dl tej, só, 10 dkg sonka

Csirkemell puliszkával, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Csirkemell puliszkával, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A csirkemell puliszkával recept elkészítése

 

Ha spárgaszezon van, friss spárgából, ha nincs, konzervből vagy gyorsfagyasztottból készül ez a csirkés recept. A spárga remek alapanyag, itt is bizonyít. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

A spárgákat megtisztítjuk, majd megfőzzük egy kicsit. Betekerjük a szárított sonkába, majd megsütjük. Meglocsoljuk egy kevés balzsamecettel,  visszaforraljuk.

Vajjal behúzzuk a csirkéket, kakukkfűvel megszórjuk, és fehérborba pácoljuk.

A tejet 1.5 dl vízzel, sóval felforraljuk, a kukoricadarát beleszórjuk, és állandó kavargatás mellett főzzük.

A csirkeszeleteket kevés olajon kisütjük, a puliszkával és a spárgával tálaljuk. Aktuális csirkemellfilé árakat itt találnak.

 

Egy másik spárgás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20080502P)Comments are closed.