Online Gasztronómiai Magazin

Csirkemell sajttal, almával

A csirkemell sajttal, almával recept hozzávalói

  • 50 dkg csirkemell,
  • 1 db camembert sajt,
  • 1 fej hagyma,
  • 10 dkg cukor,
  • só,
  • 2 dl fehérbor,
  • provence-i fűszer
Csirkemell sajttal, almával

Csirkemell sajttal, almával

 

A csirkemell sajttal, almával recept elkészítése

 

Ez amolyan "hűtős recept", azaz, mit találunk a hűtőben, amiből össze lehet ütni egy remek ételt. Nincs benne semmilyen extra hozzávaló, csak egy kis ügyesség kell ahhoz, hogy elkészítsék. És persze tudják, a receptet a Mit főzzünk ma? adja, garantált minőség, garantált végeredmény:).

A hagymát meghámozzuk, apró kockára vágjuk fel. Cukrot karamellizálunk, beletesszük a hagymát és megpirítjuk. A camembert-hez aktuális áratitt találnak.

Fehérborral felöntjük, és beletesszük a kockára vágott almákat. Az almalében pároljuk tovább. A csirkemellet vastagabb csíkokra vágjuk fel, sózzuk és megsütjük, a camembert ráolvasztjuk.

 

Csirkemell sajttal, almával 2

Csirkemell sajttal, almával 2

 

Egy másik camembert-es receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.