Online Gasztronómiai Magazin

Csokis, franciadrazsés muffin

A csokis, franciadrazsés muffin recept hozzávalói

12 dkg olvasztott margarin, 20 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 db tojás, 25 dkg liszt, 5 dkg kakaópor, 1 csomag sütőpor, 1 dl tej, 10 dkg franciadrazsé

Csokis, franciadrazsés muffin

Csokis, franciadrazsés muffin

 

A csokis, franciadrazsés muffin recept elkészítése

 

Összekeverem a száraz és a folyékony hozzávalókat külön tálakban, majd összekeverem őket. Aktuális drazséárakért kattintsanak ide!

Papírral bélelt muffin formába kanalazom a tésztát, majd előmelegített sütőben megsütöm őket kb. 20-25 perc alatt.

Ha kíváncsiak az Epres-kókuszos muffin elkészítésére is, akkor látogassanak el a Receptelő oldalra!

 

Egy másik muffinreceptért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!

Néhány mondat a muffinról, erről az angol-amerikai édességről, amely meghódította a világot, itt. Titka az egyszerűség és a variálhatóság, ahogyan azt a fenti példák és a linkeken található egyéb muffinreceptek bizonyítják. Vágjanak bele!Comments are closed.