Online Gasztronómiai Magazin

Csokis gyümölcsfalatkák

A csokis gyümölcsfalatkák recept hozzávalói

25 dkg vegyes gyümölcs, 20 dkg csokoládé, porcukor, vagy csokoládémáz

Csokis gyümölcsfalatkák

Csokis gyümölcsfalatkák

A csokis gyümölcsfalatkák recept elkészítése

 

Akár vendégvárás, akár csak kedvesség a családnak, vagy saját maguknak, ez a gyors, egyszerű, mégis látványos végeredményt nyújtó édesség megoldás lehet. Rövid recept, de minden benne van.

A banán héját lehúzzuk, felkarikázzuk, és rácsra helyezzük. A csokoládét felolvasztjuk, és a banánkarika közepére csíkot rajzolunk vele. Betesszük a hűtőbe. Csokoládéhoz aktuális árakat itt találnak.

Tálalásnál díszíthetjük még tejszínhabbal is. A képen narancsgerezdekkel és banánkarikákkal látható ez a gyors kis finomság, de pl. szőlőből, szilvából is nagyon jó.

 

Egy másfajta gyümölcsös receptet itt találnak!

 

Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.