Online Gasztronómiai Magazin

Csülök bográcsban

A csülök bográcsban recept hozzávalói

sertéscsülök, só, kömény, ketchup, méz, sör, sárgarépa, póréhagyma, bab, gomba, paradicsom, fokhagyma, só, törött bors

Csülök bográcsban, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Csülök bográcsban, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A csülök bográcsban recept elkészítése

 

Figyelem, ez haladó recept. Nem hanyagságból nem adtuk meg a mennyiségeket, egyetlen oka van, mindenki a maga bográcsát használja. Eltérnek tehát a méretek, befolyásolják a mennyiséget. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Először is előfőzzük a csülköt: így finomabb lesz, és nem szárad ki annyira. Ezután jön a fűszerezés, bátran fűszerezzünk! Sót, borsot, ételízesítőt, köményt tegyünk hozzá.

A sertéscsülökhöz aktuális árat itt találnak.

Ha ezzel megvagyunk, a bográcsba zöldségeket darabolunk, olyan sorrendben helyezzük el őket, ahogyan puhulni fognak. Sárgarépa, póréhagyma, színes paprika, zöldpaprika és a hagyma kerül hozzá.

Természetesen ízlés szerint lehet hozzátenni burgonyát, több hagymát. A fokhagyma a lilahagymával együtt kerül az ételünkhöz, felülre.

A bográcsot lefedjük, és kb. 1 órát sütjük.

 

Egy másik bográcsos receptet itt találnak!

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!
(20030321)Comments are closed.