Online Gasztronómiai Magazin

Darafelfújt ananászlekvárral

A darafelfújt ananászlekvárral recept hozzávalói

0,5 l tej, 2 evőkanál búzadara, 3 db tojás, 1 evőkanál + 2 evőkanál cukor, 5 dkg kókuszreszelék, fél ananász, 1 csomag vaníliás cukor

Darafelfújt ananászlekvárral

Darafelfújt ananászlekvárral

 

A darafelfújt ananászlekvárral recept elkészítése

 

A tejbegríz egy generáció meghatározó élménye volt. Ez a recept is ezzel kezdődik, de egy kicsit más irányba fut ki. Nézzenek rá!

Tejet forralunk, és a szokott módon tejbedarát, tejbegrízt főzünk. Attól lesz különleges, hogy kókuszreszeléket is teszünk bele. A kókuszreszelékhez aktuális árat itt találnak.

Amikor elkészült, tojást adunk hozzá, és kivajazott sütőedénybe helyezzük. Betesszük a sütőbe.

Amíg készül a felfújt, elkészítjük az ananászlekvárt. Friss ananászt meghámozunk, apró darabokra vágjuk fel. Cukorszirupba tesszük, beleöntjük a vaníliás cukrot.

Tálalásnál kivesszük a fejfújtunkat a sütőformából, felszeleteljük, egy szeletet a tányérra helyezünk, ananászlekvárral körbelocsoljuk, mentalevéllel díszítjük. Az ananászlekvárhoz aktuális árat itt találnak.

 

 Itt egy remek ajánlat ananászra!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánok!Comments are closed.