A diós, narancsos kekszek recept hozzávalói
100 gramm vaj
80 gramm kristálycukor
1/2 reszelt narancshéj
1/2 citrom reszelt héja
1/2 citrom leve
1 teáskanál lime leve
50 gramm darált dió
150 gramm liszt
25 gramm dió apróra vágva

Diós, narancsos kekszek
A diós, narancsos kekszek recept elkészítése
A sütőt 190 fokra melegítjük elő (gáz 5-os fokozat). A szobahőmérsékletű vajat egy tálban a cukorral krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a narancs és citrom lereszelt héját, narancs, citrom és lime kifacsart levét és a darált diót.
A piciket innen már be is vonhatjuk a munkálatokba...
Ha szeretnék tudni, hogyan készül el a karácsonyi keksz, látogassanak el a következő oldalra: Dublin Felett az Ég.
Egy másik remek édességet itt találnak!
Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!
Jó étvágyat kívánunk!