Online Gasztronómiai Magazin

Édeskömény csirkemellen

Az édeskömény csirkemellen recept hozzávalói

4 db csirkemellfilé, 2 dkg tökmag, 1 db pirospaprika, 4 db édeskömény, só, 15 dkg kék stilton vagy gorgonzola sajt, 15 dkg frisskäse

Édeskömény csirkemellen

Édeskömény csirkemellen

 

Az édeskömény csirkemellen recept elkészítése

 

Édeskömény egy kicsit másképp. Mert ugye, ahány séf, annyiféleképpen látja a világot, jelen esetben a felhasználandó alapanyagokat. Erről szól a Mit főzzünk ma?, ugyanaz az alapanyag, de mindig egy kicsit másképp elkészítve. Nemrég eljátszottuk ugyanezt a Dubarry móddal, most az édeskömény van soron. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Először is a tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk. Közben a paprikát kimagozzuk, majd kis kockára vágjuk. Az édesköményt negyedeljük, a torzsáját kivájjuk, de úgy, hogy a levelei együtt maradjanak. 5 percig sós vízben pároljuk.

A stilton sajtot vékonyra szeljük és a frisskäse-vel összekeverjük. Hozzáadjuk a paprikakockát. A sajtokhoz aktuális árakat itt találnak.

A fűszerezett csirkemelleket roston megsütjük. Rátesszük a párolt édesköményt, majd ráhalmozzuk a sajtot, és sütőben 190 fokon 5 percig rásütjük. Tálaláskor a pirított tökmaggal megszórjuk. Párolt rizst is adhatunk hozzá.

 

Egy másik receptet édesköménnyel itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.