Online Gasztronómiai Magazin

Édeskömény rakott karajjal

Az édeskömény rakott karajjal recept hozzávalói

60 dkg karaj, 30 dkg édeskömény, só, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg paraj, 20 dkg gomba, 4 db burgonya, 0,5 dl víz, bors

Édeskömény rakott karajjal

Édeskömény rakott karajjal

 

Az édeskömény rakott karajjal recept elkészítése

 

És akkor most jöjjön az édeskömény, egy nem szokványos rakott receptben. Mert tudják ugye, mindig egy kicsit másképp, ez történik most is. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdem, hogy az édesköményt felvágom, mint egy hagymát. Ezután kevés olajat hevítek egy serpenyőben, és egy kicsit megdinsztelem.

Eközben egy másik serpenyőben ugyanígy teszek a gombával. Utána a parajt lehúzatom fokhagymán, azaz megfonnyasztom egy kicsit. A csont nélküli karajszeleteket sózom, klopfolom, megsütöm. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

És akkor következhet is a rakott karaj elkészítése, úgymint, egy réteg hús, egy réteg paraj, újra egy réteg hús, majd egy réteg gomba, végül egy szelet hús.

Tálalásnál a rakott hús mellé köretnek én főtt burgonyát adtam, valamint természetesen az édesköményt. Ha esetleg még fokozni akarják az ízeket, pirítsák meg együtt. Hétköznapra tökéletes, de hétvégén, ünnepnapon is megállja a helyét, próbálják ki!

 

Egy remek édességet szeretnénk ajánlani, itt találják!

 

Ha szeretne még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.