Online Gasztronómiai Magazin

Édestúró málnával

Az édestúró málnával recept hozzávalói

70 dkg édestúró, 20 dkg málna, 1 dl bodzaszörp, 1 evőkanál méz, 10 dkg szeletelt mandula, 5 dkg porcukor, 1 db citrom leve

Édestúró málnával

Édestúró málnával

 

Az édestúró málnával recept elkészítése

 

Egy gyorsan elkészülő édesség következik most, túrós recept, persze gyümölccsel, méghozzá most málnával. Minden érv mellette szól, nézzék meg, és készítsék is el így!

A málna felét a citrom levével és a porcukorral összekeverjük, összetörjük. A szeletelt mandulát lepirítjuk, felengedjük a mézzel és a bodzaszörppel.

Az édestúrót a tányér közepére halmozzuk, rácsorgatjuk a málnapürét, megtálaljuk a friss málnával, megöntözzük a bodzás mézes mandulaöntettel. A ricottához aktuális árat itt találnak, ha hagyományos túróval szeretnék elkészíteni, ahhoz pedig itt.

 

Egy másik ricottás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.