Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű bazsalikomos mascarpone

Az egyszerű bazsalikomos mascarpone recept hozzávalói

50 dkg mascarpone, 1 köteg bazsalikom, 3 evőkanál cukor, 2 dl kávé, 3 db tojás, 2 dl tejszín

Egyszerű bazsalikomos mascarpone

Egyszerű bazsalikomos mascarpone

Az egyszerű bazsalikomos mascarpone recept elkészítése

 

Igazán gyors, igazán hangulatos remek kis desszert. Rendben, a tejszín felverése emberes tényező, de a sikerért dolgozni kell! De, viccet félretéve, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a mascarponesajtot egy keverőtálba helyezzük, és hozzáadjuk a vágott bazsalikomot. A három tojást kettéválasztjuk, a sárgájához keverjük a cukrot, és habosra keverjük. Így adjuk hozzá a bazsalikomos mascarponéhoz. Az egészet elkeverjük.

Ezután jön az előzetesben jelzett emberes munka, azaz a tejszínt kemény habbá verjük. Az elkészült habhoz könnyed mozdulatokkal hozzákeverjük a mascarponét.

A mascarponéhoz aktuális árat itt találnak.

A babapiskótát kávéba mártjuk, majd egy tálban szépen egymás mellé helyezzük. Teszünk rá egy réteg mascarponehabot. Ezután újabb piskóta-, majd mascarponeréteg jön. Az egészet hűtőbe tesszük, és jól lehűtve tálaljuk.

 

További édességrecepteket itt találnak, nézzenek körül, jöjjenek vissza holnap is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik.

Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.