Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű csirkenyárs, teljes videórecept

Az egyszerű csirkenyárs, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 2 db hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál méz, 2 evőkanál mustár, 1 dl tejszín, durva bors, só, 30 dkg rizs, 1 csomag petrezselyem

A kifilézett csirkemelleket kb 1,5-2 cm széles csíkokra vágjuk, majd kockára. Nyársra húzzuk a csirkemellkockákat, sózzuk, és megszórjuk durvára őrölt borssal. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Ha nem jó az idő, akkor is előkerülhetnek a nyársak. Mert lehet a konyhában is nyársazni (mi is ezt tettük itt, a Mit főzzünk ma? konyhájában, de...), de persze az igazi a szabad ég alatt. Egyszerű recept, de a videó mindig jól jön. Ugye?

 

Egyszerű csirkenyárs, teljes videórecept

 

[brid video="218445" player="11524" title="Mit fzznk ma Egyszer csirkenyrs teljes viderecept"]

 

Nálunk ilyen lett, Önöknél?

Egyszerű csirkenyárs, teljes videórecept

Egyszerű csirkenyárs, teljes videórecept

 

Kipróbálna egy másik nyársas receptet is? Tessék!

 

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó sütést-főzést!Comments are closed.