Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű cukros alma

Az egyszerű cukros alma recept hozzávalói

  • 3 db alma,
  • 3 db hurkapálcika,
  • 30 dkg cukor,
  • 2 csepp ecet

 

Egyszerű cukros alma

Egyszerű cukros alma

 

Az egyszerű cukros alma recept elkészítése

 

Almás süti mindig bejön! Oké, ez cukros, de mit tegyünk, az édes kísértés ott van a mindennapokban. Ahogy ebben a receptben is. Próbálják ki, kápráztassák el a vendégeket, vagy a családot, vagy pedig saját magukat. Rendben?

A megmosott almákat hurkapálcára szúrtam. A cukrot lábosba tettem, hagytam szépen felolvadni, hozzáöntöttem az ecetet, amikor már kezdett barnulni, levettem a tűzről. Az almához aktuális árat itt találnak!

Először beleállítottam az almákat, hogy az aljára is kerüljön a cukorból, tányérra tettem, majd rácsorgattam a többi karamellt.

A recept teljes egészében az Ízek, zamatok oldalon!

 

Egy másik almás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.