Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű, hagyományos lebbencsleves

Az egyszerű, hagyományos lebbencsleves recept hozzávalói

5 dkg szalonna, 20 dkg lebbencstészta, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, kevés kömény, 1-2 db babérlevél, 1 evőkanál fűszerpaprika, 2 l zöldségalaplé, só, bors

Egyszerű, hagyományos lebbencsleves

Egyszerű, hagyományos lebbencsleves

 

Az egyszerű, hagyományos lebbencsleves recept elkészítése

 

Abszolúte hagyományos, tartalmas receptet adunk most, kiváló lebbencstésztából. Külön érv mellette, hogy egyszerűen elkészíthető. Nézzék meg, próbálják ki!

Kockára vágjuk a szalonnát, majd lepirítjuk. Mellé tesszük a póréhagymát, a fokhagymát, majd a fűszerpaprikát. Felengedjük az alaplével.

Mi itt, a Mit főzzünk ma? műsorában serpenyőben pirítottuk meg a tésztát, de ezt nyugodtan megtehetik Önök sütőben is, a lényeg, hogy aranybarnára pirítsák meg. Miután ezzel megvagyunk, hozzátesszük a levesünkhöz, kiforraljuk, és készen is vagyunk. A lebbencstésztához aktuális árat itt találnak.

Tartalmas, sűrű pásztorételt kapunk, arra figyeljünk oda, hogy ezt az energiamennyiséget le is dolgozzuk!

 

Itt egy gazdag pásztortarhonya receptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Válasszák ki a mai hangulatuknak megfelelő receptet, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.