Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű heringfilé sült burgonyával

Az egyszerű heringfilé sült burgonyával recept hozzávalói

60 dkg pácolt hering leszárítva, 20 dkg vöröshagyma, 10 szem borókabogyó, 1 csomag kapor, 1 babérlevél, késhegynyi mustármag, só, bors, 60 dkg héjában főtt burgonya tisztítva, hidegen, 5 dkg vaj

Egyszerű heringfilé sült burgonyával

Egyszerű heringfilé sült burgonyával

 

Az egyszerű heringfilé sült burgonyával recept elkészítése

 

Nos ez egy többfunkciós recept, mert: jó akkor is, ha hirtelen vendégek érkeznek hozzánk, de akkor is, ha csak egy gyors, meleg vacsorára vágyunk, otthon. És végtelenül egyszerű elkészíteni!

A heringet a fűszerekbe előre bepácoljuk. A heringhez aktuális árat itt találnak.

A vajat beletesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk a főtt burgonyát és a többi hozzávalót, majd összepirítjuk. A heringfilé a végén kerüljön hozzá!

 

Itt pedig egy más hangulatú halas receptet talál, nézze meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.