Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű hússaláta

Az egyszerű hússaláta recept hozzávalói

20 dkg gépsonka, 20 dkg trappista sajt, 20 dkg ecetes uborka, 2 db zöldpaprika, 2 fej lilahagyma, só, bors, olívaolaj, fehérborecet

Egyszerű hússaláta

Egyszerű hússaláta

 

Az egyszerű hússaláta recept elkészítése

 

Valóban egyszerű, valóban gyors, valóban praktikus - jól válogatott alapanyagok, jó recept, ami hamar elkészül! Vágjanak bele!

A paprikát, lilahagymát karikára, a többi nyersanyagot vékony metéltre vágjuk. Keverőtálban a lilahagymát lesózzuk, hozzáadjuk a paprikát, állni hagyjuk kb. 20 percet.

Összekeverjük az olívaolajjal és borssal és a fehérborecettel. Hozzáadjuk a metéltre vágott nyersanyagokat. Összekeverjük, már készen is van, tálaljuk. Trappistához aktuális árat itt találnak.

 

Itt egy másik salátatipp!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.