Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű kis nyalánkságok

Az egyszerű kis nyalánkságok recept hozzávalói

1 kis üveg cseresznyelekvár, 4-6 szelet barna kenyér, fél citrom leve, rumaroma, friss cseresznye vagy cseresznyebefőtt, tejszínhab

Egyszerű kis nyalánkságok, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Egyszerű kis nyalánkságok, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

Az egyszerű kis nyalánkságok recept elkészítése

 

Nem mindig a rendkívül bonyolult, nehezen elkészíthető édesség az, amivel meglepetést tudnak okozni otthon. Itt egy remek példa!

A barna kenyeret apróra daraboljuk, a cseresznyelekvárral, citromlével, rumaromával jól összekeverjük. Egy nagy, szív alakú sütőformát ráhelyezünk egy desszertes tányérra és az édességet belenyomkodjuk. Lekvárokhoz aktuális árakat itt találnak!

A sütőformát óvatosan eltávolítjuk és rátesszük egy tányérra. Díszítsük cseresznyével, valamint keményre vert tejszínhabbal.

 

Egy másik egyszerű finomságot itt találnak. Nem édesség!

 

Ha körülnéznének még húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.