Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

Az egyszerű töltött paprika, teljes videórecept hozzávalói

4 db kaliforniai paprika, fél szál póréhagyma, 8 dkg vargányagomba, 8 dkg koktélparadicsom, só, bors, olaj, 10 dkg kecskesajt, 40 dkg rizs

 

Mert nem csak hússal lehet tölteni, persze. De mi legyen helyette? Erre ad választ ez a recept, részletes videóval. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Ma sült paprikát készítünk, aminek az lesz a különlegessége, hogy maga a paprika lesz az edény.

Azzal kezdünk ma, hogy levágjuk a tetejét, utána pedig eltávolítjuk a kaliforniai paprika magházát. A paprika többi részét apróra vágjuk, ezt a tölteléknél fogjuk felhasználni.

Kaliforniai paprikához aktuális árat itt találnak.

Ez a mai alapvetően egy egyszerű étel, mégpedig hús nélkül. Bárki elkészítheti, nem szükséges ideológiákat gyártani hozzá, zöldséggel, sajttal is készülhet tökéletes étel, erre lesz példa a mai. Ezúttal nem szokványos rizst használunk, hanem jázminrizst, amit a Mit főzzünk ma? adásában előre megfőztünk.

 

Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

 

[brid video="222435" player="11524" title="Mit fzznk ma Egyszer tlttt paprika teljes viderecept"]

 

Ha minden jól ment, és miért ne ment volna, Önök is ezt a remek ételt tálalhatják:

Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

Ha szeretne még böngészni töltött receptek között, mindenféle variációban, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

 

És még egy bónusztipp paprikára, itt!

 

Jó sütést-főzést!Comments are closed.